7 zile cu Magic 5

Salutări calde din lumea lui Gandalf. Dacă ai ajuns pe această postare de blog, înseamnă că ai auzit de super-mega promoția noastră aniversară intitulată „#7ZileCuMagic5”. 

Suntem siguri că ai foarte multe întrebări, așa că le vom adresa pe rând pentru ca participarea ta să fie una ușoară și plăcută, și de ce nu, să iei tu premiul cel mare care constă în 7 zile lucrătoare în care întreaga noastră echipă va munci exclusiv pentru tine.

Ideea din spatele campaniei

După cum știi prea bine, noi nu ne dăm în vânt după promoții de tip „Cumpără ACUM cu 25% discount!".

De ce? Deoarece le considerăm ineficiente, fără sens și nu aduc nimic pozitiv în experiența clientului. Credem însă cu tărie în campanii bine gândite, care pun la bătaie un premiu consistent și la care câștigul nu se bazează doar pe noroc. 

Ei bine, dacă nu ai aflat încă, la 1 August 2023 magicienii tăi preferați în ale web designului, web developmentului, marketingului si al SEO împlinesc fabuloasa vârstă de 7 ani de la prima datare istorică (noi și un cartier celebru din București). Și cum ne-am zbătut mințile creative să facem ceva pentru comunitatea noastră de clienți, a apărut această idee în care premiul este cu adevărat unul util și generos pentru cineva care chiar are nevoie de el (da, nici nouă nu ne place să primim vouchere cadou la zilele de naștere).

Campania noastră #7ZileCuMagic5 este una indedită și știm 100% sigur că nici o altă firma de web design, web development, marketing și SEO nu a făcut vreodată ceva similar.

Cum te poți înscrie?

În primul rând trebui să fii deja clientul nostru sau să devii clientul nostru până la 30 August 2023.

De ce atât de exclusivistă participarea? Pentru că nu ai putea să participi la un concurs organizat de BMW dacă tu la piață te duci cu Loganul, nu?

„Clientul nostru” înseamnă că ai cumpărat de la noi orice serviciu, oricât de mic sau mare, până în data de 30 August 2023. 

Ce trebuie să faci ca să participi la #7ZileCuMagic5?

Așa cum am menționat anterior, promoția se adresează doar unor companii și oameni care știm că vor aprecia și se vor bucura de premiu. Pentru a participa, trebuie să strângi cât mai multe puncte. (Nu-ți face griji, acestea se strâng foarte ușor). 

Pentru că știm ca cel puțin 150 de companii ne recomandă doar cu recenzii de 5 stele și că dăm tot ceea ce e mai bun pentru a livra serviciile la un nivel cât mai înalt posibil, avem nevoie de recomandarile tale. Noi câștigăm potențiali clienți și parteneri de drum lung pentru anii ce urmează, iar tu pe lângă ocazia de a ne avea colegi timp de 7 zile lucrătoare, te vei bucura de toată admirația si recunoștința noastră.

Dacă încă nu ești clientul nostru și vrei totuși să participi, ai tot timpul să devii clientul nostru până în data de 29 August 2023. Un mic lucru de care trebuie să ții cont este faptul că în acest caz timpul joacă un rol vital în determinarea câștigătorului.

Cum funcționează, cum câștigi?

O recomandare validă către o firmă din România care are nevoie de unul dintre serviciile noastre (web design, web development, SEO, marketing, copywriting sau design digital) = 1 punct per serviciu recomandat.

O recomandare validă către o firmă din afara României = dublu de puncte per serviciu recomandat - adică două puncte.

De exemplu: Tu ne recomanzi firma X care are nevoie de un website nou și este din Plopeni. Dacă noi validăm recomandarea și cei pe care i-ai indicat chiar au nevoie de un nou website (chiar daca nu aleg să lucreze cu noi) se numără ca fiind un punct in contul tău. Dacă aceeași firmă are nevoie și de marketing online, se consideră două puncte câștigate. Pe baza exemplului anterior, dacă firma recomandată nu are sediul în Plopeni, ci în Plopeneișăn UK, câștigi 4 puncte.

Noi vom ține numărătoarea într-un mod centralizat și îți vom putea comunica la orice moment ce loc ocupi în clasamentul nostru. 

Ne dorim foarte mult ca acest concurs, care face obiectul promoției #7ZileCuMagic5 să fie câștigat fără tragere la sorți. Dacă totuși va exista o egalitate de puncte valide pe locul 1 la finalul campaniei, vom organiza o întâlnire cu toate părțile împlicate și vom trage la sorți în cel mai transparent mod posbil.

Leadurile se vor transmite fie fizic catre Marius sau Andu, fie pe email la vreau@magic5.ro

Detalii tehnice, termene și condiții și alte înformatii importante despre campania #7ZileCuMagic5

Campania #7ZileCuMagic5 - Reguli și Mecanism:

Participanți:
Campania este deschisă tuturor clienților noștri existenți, precum și noilor clienți care semnează un contract cu noi în luna Iulie și August.

Cum se câștigă puncte:
O recomandare validă către o firmă din România care are nevoie de unul dintre serviciile noastre (web design, web development, SEO, marketing, copywriting sau design digital) = 1 punct per serviciu recomandat.
O recomandare validă către o firmă din afara României = dublu de puncte per serviciu recomandat.
Validarea recomandărilor: Recomandările sunt validate atunci când firma recomandată semnează un contract cu noi. Numărul de puncte va fi adăugat la totalul dvs. de puncte imediat ce contractul este semnat.

Durata campaniei:
Campania începe pe 10 Iulie 2023 și se va încheia în data de 31 August 2023.

Anunțarea câștigătorului:
Câștigătorul va fi clientul care a acumulat cele mai multe puncte la sfârșitul campaniei. În caz de egalitate, vom organiza o tragere la sorți pentru a determina câștigătorul.

Premiul:
Câștigătorul va primi „7 zile magice”, în care întreaga noastră echipă va lucra exclusiv pentru afacerea sa. Echipa include 2 copywriteri, 3 backend developers, 3 frontend developers, 1 specialist de SEO, 1 specialist in marketing și vânzări, și 1 specialist în project management și vânzări.

Comunicare:
Vom face update-uri regulate pe site-ul nostru și pe rețelele de social media, precum și prin e-mail, pentru a vă ține la curent cu evoluția campaniei. Câștigătorul va fi anunțat pe site-ul nostru și pe rețelele de social media.

Vă încurajăm să utilizați hashtag-ul #7ZileMagic5 atunci când discutați despre campanie pe rețelele de social media. Acesta va ajuta la monitorizarea conversațiilor și la crearea unui buzz în jurul campaniei.

 

Întrebări frecvente:

1. Dacă câștig și nu vreau să folosec premiul, îl pot face cadou?
- Da, cu condiția ca și noi să rezonăm cu compania pentru care trebuie să lucrăm. Din motive obiective, ne rezervăm dreptul de a refuza o colaborare în cazul în care avem motive întemeiate să o facem iar la acel moment premiul se declară invalid.

2. Veți veni să lucrați efectiv la mine în firmă, fizic?
- Doar dacă ne-o ceri și logisitca o permite. Altminteri, ar fi mult mai ușor ca tu să ne vizitezi în cele 7 zile și să stai cu noi. Cafeaua o dăm noi din calitatea de angajați model.

3. Cât timp am la dispoziție să-mi revendic premiul?
- Până la finalul anului în curs, dar nu mai târziu de 1 Decembrie 2023. După data de 1 Ianuarie 2024, premiul devine invalid.

4. Dacă nu am nevoie de web design, marketing, web development, PPC sau SEO, veți presta alte servicii pentru mine?
- Sigur. Poți să optezi ca doar Marius și Andu să lucreze pentru tine în acele 7 zile, întrucât ambii sunt oameni de vânzări iscusiți.

5. Ce se întâmplă dacă eu îmi doresc să realizez ceva ce nu se poate realiza în cele 7 zile?
- Vedem la momentul oportun. Noi vom aloca doar cele 7 zile în mod gratuit pentru afacerea ta. Dacă planurile tale sunt mult mai mari și mai complexe de atât, putem discuta despre niște pachete, doar ești deja clientul nostru.


La final, te rugăm mult de tot să parcurgi și Termenii și Condițiile acestei campanii
 

Termeni și Condiții pentru Campania #7ZileCuMagic5

Participarea - Campania #7ZileCuMagic55 este deschisă tuturor clienților Magic5 existenți și celor care semnează un contract cu Magic 5 în luna iulie.

Premiul - Premiul constă în 7 zile de servicii dedicate din partea echipei Magic 5, în care membrii echipei vor lucra exclusiv pentru afacerea câștigătorului.

Termeni de prestare a serviciilor - Cele 7 zile de servicii oferite ca premiu sunt independente de orice alt contract existent între Magic 5 și câștigător. Aceste zile nu pot fi folosite pentru a deduce contravaloarea lor dintr-un contract existent sau viitor.

Acordul câștigătorului - Câștigătorul se angajează să permită Magic5 să anunțe public numele și afacerea sa în materialele de marketing și să împărtășească rezultatele lucrării efectuate în cele 7 zile, în conformitate cu regulile de confidențialitate și protecție a datelor.

Limitarea răspunderii - Magic 5 nu este responsabil pentru recomandările care nu sunt validate sau pentru orice alte probleme tehnice care pot afecta participarea la concurs.

Modificările Termenilor și Condițiilor - Magic 5 își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile acestei campanii în orice moment, cu un aviz prealabil.

Dacă ai ajuns până aici cu lectura, înseamnă că ai toată încrederea în parteneriatul nostru și îți mulțumim pentru asta.

Îți dorim maxim de succes și mai ales să ne revedem dupa 31 August în calitate de angajați model ai tăi și ai companiei tale.