Studiu de caz Laser Tag Ploiesti

Dacă vrei să te super distrezi împreună cu prietenii tai atunci îți recomandăm să vizitezi Laser Tag Party Ploiești. Acest loc îți oferă o experiență unică, întrucât timp de 2-3 ore participanții sunt antrenați în diverse jocuri care stimulează imaginația, spiritul de echipă și de competiție.

Echipa Laser Tag Party Ploiești și-a dorit să se prezinte cu o identitate la fel de distractivă și creativă și în mediul online, motiv pentru care a apelat la serviciile noastre.

Noul site dezvoltat de Magic 5 este mai rapid la încărcare, mai ușor de folosit și distinct din punct de vedere vizual. În prezent, echipa Laser Tag Party Ploiești poate distribui mai ușor informații referitoare la activitățile pe care le desfășoară, iar noul website custom beneficiază de cele mai bune rezultate din punct de vedere al motoarelor de căutare.

Din punct de vedere tehnic și vizual, atunci când am dezvoltat de la zero acest site, ne-am propus să surprindem în el toată distracția și buna dispoziție oferită de partenerii noștri.

Vrei să ai parte de o zi senzațională? Intră pe site-ul Laser Tag Ploiești și programează-ți o vizită la Arena L.O.S.T.