RXF

Și lupta e tot o artă!

Disciplina și ambiția conturează calea spre succes. La prima vedere, lupta din ring și web designul pot părea complet diferite, dar în realitate există câteva asemănări între aceste două activități.

Atât luptele, cât și web design-ul necesită multă muncă, atenție, determinare și dedicare pentru a obține rezultatele dorite. Luptătorii trebuie să se antreneze zilnic pentru a-și îmbunătăți abilitățile și pentru a se menține în formă, în timp ce web designerii trebuie să își îmbunătățească cunoștințele de codare și să fie la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii.

Cei de la RXF și-au dorit o platformă prin intermediul căreia să poată difuza diferite informații cu privire la activitățile pe care le desfășoară. Zis și făcut! 

Magicienii au dezvoltat o platformă cu ajutor căreia fanii RXF pot paria, pot cumpăra bilete la următoarele confruntări și pot vizualiza o serie de podcasturi cu vedetele din ring.

Luptătorii sunt mereu pregătiți să intre în cușcă pentru a pune capăt tensiunilor, așadar fiți pe fază , pentru că se anunță o luptă strânsă din care toți vor să iasă învingători.

Intră pe rxf.ro și cumpără bilete pentru a vedea meciurile Galei!

Detalii Proiect