Cum să Începi în Lumea Dating-ului Online: Ghidul Tău pentru Crearea unui Site de Dating

Nu toată lumea își dorește să trăiască o poveste de dragoste ca în filme sau în basme. Unii dintre noi, își doresc să fie Cupidon, aka „zeul iubirii” sau cel care îi aruncă cu săgeți pline de inimioare și sclipici în tot felul de oamenii. Pe unii dintre ei îi nimerește bine, iar celorlalți le oferă lecții și motive să plângă la petrecerile cu prietenii!

Revenind la ale noastre, dacă te-ai decis să îți folosești abilitățile de pețitor pentru a uni destinele unor persoane, atunci ai venit în locul perfect, căci în acest articol îți vom vorbi despre cum să creezi un site de dating sau matrimoniale! Așadar, ia-ți un carnețel și lasă-ți imaginația să zburde căci pornim într-o călătorie a dragostei!

  • Care este publicul tău țintă?

Înainte de toate, trebuie să îți cunoști audiența! Ce fel de persoane îți dorești să aduci împreună? Aventurieri sau persoane în căutarea partenerului ideal? Tineri sau persoane care au trecut de „primăvara vieții”? Sau poate că îți dorești să fii ceva mai specific, alegerea este doar a ta! Iar în funcție de publicul țintă pe care l-ai ales, adaptează-ți website-ul în consecință.

  • Cum ți-ai dori să se numească site-ul tău?

Un site de dating reușit trebuie să aibă un nume catchy și ușor de memorat. Activează-ți simțul creativ și pregătește-ți mintea pentru o sesiune intensă de brainstorming! Încearcă să alegi un nume cât mai autentic și care să se potrivească cu publicul tău țină. De asemenea, poți încerca să îți notezi pe o foaie câteva cuvinte pe care le consideri a fi potrivite pentru numele site-ului tău și îmbină-le să vezi dacă există vreun loz câștigător!

Spre exemplu, „Zâmbete și Conexiuni” pentru cei care își doresc să aducă bucurie în viețile altora sau „Perechea Mea?”, ori poate „HaiSăNeCăsătorim”! Desigur, poți îmbina să folosești cuvinte în engleză sau unele care se leagă de pasiuni, interese sau statu-quo.

  • Cum ar trebui să arate?

Design-ul site-ului tău de dating ar trebui să transmită utilizatorilor o atmosferă plină de romatism și să fie prietenos. În acest sens, este indicat să folosești culori calde si pline de viață, care să inspire dragoste și emoție. De asemenea, fontul pe care îl alegi pentru text trebuie să se plieze pe tematica website-ului și să facă cuvintele ușor de citit. Nu uita să adaugi elemente vizuale care să sustina tematica romantică, cum ar fi inimioarele, cuplurile, porumbeii, ș.a.m.d.

  • Cum ți-ai dori să arate profilul unui utilizator?

În cazul acestui aspect, ar fi indicat să arunci un ochi și la concurență, nu pentru a te inspira, ci pentru a te diferenția de aceasta! Poate că îți dorești ca utilizatorii tăi să se descrie prin intermediul unor cuvinte pe care le propui tu, sau poate că vrei să le pui la dispoziție niște pictograme pe care să le aleagă pentru a-și face profilul. De asemenea, trebuie să te gândești și care este limita de poze pe care aceștia o pot încărca.

  • De ce funcții inovatoare vrei să dispună website-ul tău?

Dating-ul ar trebui să fie distractiv și plăcut, nu să sperie utilizatorii. Trebuie să ții cont de faptul că niciun utilizator nu se află acolo pentru că site-urile de matrimoniale au fost mereu dorința lor ascunsă, așa că ar fi bine să le oferi o experiență plăcută. Multe dintre platformele și aplicațiile de matrimoniale nu oferă prea multe caracteristici distincte, cum ar fi testele de compatibilitate, astrogramele dragostei, evenimente virtuale sau chiar chat-uri tematice. Acestea sunt câteva exemple pe care ar trebui să le iei în considerare.

P.S.: Poți folosi și tu website-ul tău dacă ai nevoie de un Cupidon sau o Cupidoană! Așa că te poți gândi la ce ți-ar plăcea să vezi pe o astfel de platformă! Într-un final, nu-ți rămâne decât să îți deschizi orizonturile și inima și să faci ca visul tău să devină realitate! Dating-ul în mediul online poate fi o experiență plăcută și amuzantă, însă doar dacă utilizezi platforma potrivită! Și de ce să creezi chiar tu un astfel de website?

P.S.S: Dacă ai nevoie de ajutor în ceea ce privește lansarea unui website, Magic 5 (adică noi) este aici să te ajute! Ai în dreapta sus butonul de contact, sau chiar aici dacă ești mai comod astăzi! Iar dacă vrei să vezi ce lucruri magice am făcut până acum, ai aici portofoliul nostru!