5 motive pentru care site-ul tău nu are trafic

Ai construit un website nou, dar duci lipsă de vizitatori?

Ei bine, de-a lungul timpului, internetul s-a schimbat și continuă să se schimbe pe zi ce trece. Totuși, trebuie să existe un nou mod de a gândi traficul web, deoarece publicul de astăzi este diferit de cel din trecut.

În acest articol, voi sublinia câteva aspecte legate de lipsa traficului de pe site-ul tău, dar voi prezenta ți câteva modalități prin care poți schimba acest lucru, în special cu ajutoprul sfaturilor oferite de Magic 5!

Există cinci motive principale pentru care site-ul tău nu are trafic, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți la el. Poți face ceva în acest sens, monitorizând performanța site-ului tău cu Google Analytics.

Iată care sunt cele 5 motive:

  1. Site-ul nu este optimizat structural pentru motoarele de căutare
  2. Site-ul tău web nu are suficient conținut
  3. Nu există un apel clar la acțiune pe site
  4. Site-ul tău nu folosește cuvintele cheie potrivite pentru publicul său
  5. Nu ai aplicat magie de la Magic 5!

1. Site-ul nu este optimizat structural pentru motoarele de căutare

Este posibil ca site-ul tău să nu dispună de un design potrivit motoarelor de căutare. Acest lucru poate face găsirea site-ului să fie dificilă, iar unii utilizatori se pot simți excluși și confuzi atunci când încearcă să navigheze pe site. Asigură-te că site-ul tău web este bine optimizat din punct de vedere SEO și că are un design responsive.

2. Site-ul tău web nu are suficient conținut

Conținutul este peste tot în jurul nostru, dar a existat o schimbare legată de modul în care creăm și consumăm conținut.

Importanța de a avea conținut de calitate pe site-ul tău nu este benefică doar în scopuri SEO, ci și pentru a oferi informație valoroasă vizitatorilor cât și pentru a -ți promova afacerea.

Dacă conduci o afacere online, conținutul este cheia pentru a te asigura că site-ul tău se clasează bine pe motoarele de căutare. Lipsa unui conținut de calitate poate fi motivul lipsei de trafic cu care te confrunți.

3. Nu există un apel clar la acțiune pe site

Oamenii nu știu ce vrei de la ei!

Cu un îndemn bun la acțiune, poți crește numărul de conversii și vânzările. Dar dacă nu există niciun apel, oamenii vor îți vor părăsi site-ul și îl vor trece la următorul.

Un apel la acțiune bine executat devine un instrument principal în multe strategii de marketing. Un bun exemplu în acest sens este atunci când Amazon și-a schimbat logo-ul, modificându-și îndemnul de la „Cumpără acum” la „Îți poate plăcea și...”

Această schimbare a fost o modalitate eficientă de creștere a conversiilor prin crearea de interes în mintea oamenilor.

4. Site-ul tău nu folosește cuvintele cheie potrivite pentru publicul său

Cuvintele cheie sunt cea mai importantă parte a SEO, deoarece sunt ceea ce motoarele de căutare folosesc pentru a indexa un site web. Ele ajută oamenii să găsească informații specifice care sunt relevante pentru nevoile lor.

Motoarele de căutare precum Google și Bing folosesc cuvinte cheie pentru a măsura cât de bine este optimizat un site. Prin urmare, este important ca site-urile web să folosească cuvintele cheie potrivite pentru publicul lor.

5. Nu ai aplicat magie marca Magic 5!

Poate cel mai evident motiv pentru care nu aio trafic pe website-ul tău este că nu ai apelat încă la serviciile Magic 5!

Magic 5 te ajută cu designul web, marketingul și optimizarea motoarelor de căutare.

Suntem profesioniști în aceste domenii și suntem gata să îți aducem afacerea la următorul nivel, iar tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să ne oferi o oportunitate pentru a face magie!