Studiu de caz Bucharest Bachelor Party

Ultima noapte de libertate sau cum mai este numită în zilele noastre „Bachelor Party”. Bine, am exagerat puțin pentru efectul dramatic. Noi, cei de la Magic 5, iubim poveștile cu final fericit, în care cei doi trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți, dar în același timp iubim și distracția. Și ce e mai frumos decât să te distrezi alături de prietenii tăi de o viață, și cei care o să îți fie alături în cea mai importantă zi din viața ta de adult, căsătoria!

Afacerea și ideile celor de la Bucharest Bachelor Party ne-au plăcut atât de mult că voiam să încercăm și noi pachetele lor, dar când e treabă la Magic 5, nu ne dăm înapoi. Prin urmare am pus ofertele lor deoparte în bucket list-ul nostru și ne-am apucat să ne facem magia și să le creem un website potrivit nevoilor și așteptărilor lor.

Am creat un site care să aibă impact, care să te facă să îți dorești să le încerci ofertele lor și care să inspire distracție. Deși acesta conține foarte multe imagini și videoclipuri, site-ul se încarcă foarte rapid. Mai mult de atât, pentru că știm cât de nerăbdători sunt viitorii miri să se distreze, datorită customizării făcute de noi, aceștia își pot alege pachetele pe care și le doresc direct de pe site-ul Bucharest Bachelor Party.

Nu mai spunem nimic despre website-ul lor, te lăsăm pe tine să descoperi opera noastră de artă: https://bucharestbachelorparty.com/