Studiu de caz Meatica

Am lansat site-ul Meatică.ro

Mâncarea de la Meatică este vestită în tot Brașovul, mai ales pentru meatloveri. La el în prăvălie găsești de toate, de la burgeri, ciorbe și alte specialități din carne până la deserturi. Se spune că de la el din restaurant nu pleacă nimeni cu mână goală, sau mai bine spus cu stomacul gol.

Dorința lui Meatică a fost de a avea un website care să îi ajute pe clienții săi să dea comandă direct de pe site-ul lui și în același timp să le ofere informații despre evenimentele, promoțiile și ingredientele mâncărurilor delicioase de la el din restaurant.

Zis și făcut! Echipa Magic 5 a construit un nou website care să îi pună lui Meatică toate mâncărurile în lumina reflectoarelor, și care să le aducă iubitorilor de meat, felurile lor preferate doar un click distanță! Mai mult de atât site-ul dispune de un design responsive, iar din punct de vedere tehnic acesta funcționează rapid și eficient. Perfect pentru afacerea lui Meatică.

Dacă ești curios să îi calci pragul prăvăliei online a lui Meatică, o poți face accesând următorul link: https://meatica.ro/