Studiu de caz Andra Antofe

Psiholog-Coach Andra Antrofe

Stresul pe care ni-l provoacă problemele cotidiene, traume, pierderea cuiva drag sau pur și simplu pentru a te dezvolta pe plan personal. Acestea sunt unele dintre motivele pentru care poți apela la ajutorul „doctorului de suflete” cunoscut ca fiind psiholog.

Andra Antrofe, psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor din România, și-a dorit să fie mai aproape de persoanele care simt că au nevoie în viața lor de o mână de ajutor specializată, care să îi ghideze în această călătorie a vieții. Pentru ca dorința ei să fie dusă la îndeplinire, ea avea nevoie de un site care să îi ajute pe cei care își doresc să apeleze la serviciile ei de consiliere, să programeze o întâlnire cu ea într-un mod mult mai simplu și eficient și prin care să își cunoască mai rapid viitorul „doctor de suflet”.

Echipa Magic 5 a dezvoltat de la 0 un site care să pună în valoare abilitățile și serviciile oferite de Andra și în același timp care să le permită celor care își doresc să apeleze la serviciile ei de consiliere să se programeze direct de pe site. Mai mult de atât, site-ul beneficiază de un design responsive și se încarcă foarte rapid.

Dacă vrei să aflii mai multe despre Andra și să programezi o întâlnire cu ea, o poți face accesând următorul link: https://andraantofe.ro/