Andra Antofe

În ultimul deceniu, oamenii au început să conștientizeze tot mai mult importanța serviciilor de consiliere în ceea ce privește vindecarea rănilor sufletului nostru. Fie că vorbim de stres, traume, pierderea cuiva drag sau pur si simplu pentru dezvoltarea personală, „doctorul de suflete”, cunoscut sub numele de psiholog ne poate ajuta să depășim mult mai eficient problemele care ne macină și ne împiedică să ne trăim viața așa cum ne dorim.

Andra Antrofe, psiholog clinician acreditat de Colegiul Psihologilor din România, și-a dorit să fie mai aproape de persoanele care simt că au nevoie de o mână de ajutor specializată sau care au nevoie de îndrumare în această minunată călătorie, așa-numită „viață”. Motiv pentru care a apelat la serviciile atelierului nostru magic de web design, care transformă dorințele și obiectivele clienților noștrii în realitate.

Echipa Magic 5 a dezvoltat pentru „doctorul de suflete”, Andra Antrofe, un website de la 0 care să îi pună în valoare abilitățile și serviciile oferite, iar datorită customizării noastre le permite celor care își doresc să apeleze la ajutorul ei să solicite o programare direct de pe website. Mai mult de atât, site-ul este rapid la încărcare, beneficiază de un design responsive și adecvat domeniului de activitate.

Dacă vrei să aflii mai multe despre Andra și să programezi o întâlnire cu ea, o poți face accesând următorul link: https://andraantofe.ro/

Detalii Proiect