Policlinica Ploiesti

„Sănătatea nu este totul, dar fără sănătate, totul este nimic.”

Sănătatea reprezintă un aspect important al vieții noastre, întrucât de ea depind multe alte lucruri, în special starea noastră de bine. Iar în acest sens, este foarte important să ne formăm obiceiuri care să ne ajute să ne menținem un stil de viață sănătos, să ne tratăm corespunzător afecțiunile cu care ne confruntăm și nu în ultimul rând, să prevenim.

Din acest motiv, a luat ființă Policlinica Euromed din Ploiești. Misiunea lor este să ofere pacienților săi servicii medicale de calitate și consultanță de specialitate. Echipa Euromed este formată din medici și asistenți dedicați întru totul pacienților și meseriei lor, iar aparatura folosită de aceștia este de cea mai înaltă calitate.

Echipa Euromed avea nevoie de o prezență în online care să reflecte în totalitate profesionalinsum lor din mediul offline, motiv pentru care au apelat la serviciile de web design ale atelierului nostru. Astfel, am dezvoltat pentru Policlinica Euromed din Ploiești un website de la zero care să pună în valoare valorile, profesionalismul și serviciile lor medicale de înaltă calitate. Mai mult decât atât, ne-am dorit ca platforma lor web să fie simplu de utilizat și una care să dispună de informații utile pentru utilizatorii care vor să apeleze la serviciile policlinicii. Totodată, website-ul lor se bucură de un design unic, adecvat unei afaceri din domeniul medical și beneficiază de cele mai bune rezultate din punct de vedere al motoarelor de căutare.

Suntem mândri de faptul că am luat parte la un asemenea proiect și că am putut să le livrăm eroilor în halate albe de la Policlinica Euromed din Ploiești o platformă web care să îi ajute să își îndeplinească obiectivele mărețe!

Dacă ești din Ploiești și își dorești să beneficiezi de servicii medicale de calitate și de consultanță de specialitate, o poți face accesând următorul link: https://policlinicaploiesti.ro/

Detalii Proiect

  • ClientEuromed
  • Echipa
  • An2020