Studiu de caz Pizza Shop Ploiesti

Tot Ploieștiul a auzit ce pizza delicioasă se pregătește la Pizza SHOP și dacă nu ai gustat-o până acum, atunci e musai să o încerci!

Pizza SHOP a luat naștere din dorința unor profesioniști de a oferi clienților săi cele mai gustoase, autentice și diverse rețete de pizza. Echipa nu și-a dorit să ofere doar preparate de calitate, ci și servicii de calitate, motiv pentru care a decis să-și reconstruiască site-ul.

Echipa Pizza SHOP a apelat la serviciile noastre, întrucât s-a convins că așa cum ei fac magie în bucătărie, noi facem în mediul virtual.

Noi am început de îndată să ne facem treaba și astfel, am construit de la zero un website custom cu ajutorul căruia noii noștri prieteni vor reuși să își prezinte mai simplu și mai eficient creațiile culinare.

Acum, suntem mândri să vă spunem că, Pizza SHOP beneficiază de un site rapid și performant, cu un design unic și conținut adecvat afacerii lor. În plus, noul website dezvoltat de echipa Magic 5 este extrem de simplu de utilizat, astfel că poate fi gestionat și actualizat după bunul plac chiar de către echipa Pizza SHOP.

Dacă ți-e poftă de pizza, vizitează restaurantul virtual Pizza SHOP!