Stera Group

„Totul curge. Nimic nu rămâne neschimbat." - Heraclit

Stera este o companie cu o experiență vastă, acumulată în decursul a 20 de ani de lucru cu fluidele aflate sub presiune. Din grupul Stera fac parte, totodată, HIDROstore, PROflex și PROservice.

Ne-am bucurat că am avut ocazia să dezvoltăm un website pentru această companie care s-a remarcat de-a lungul timpului pe piața serviciilor industriale. 

Când ne-am angajat să facem parte din acest proiect, am vrut să ne asigurăm că înțelegem pe deplin nevoile și obiectivele grupului STERA, așa că am început să cercetăm în detaliu industria în care activează.

Apoi, am dezvoltat un plan de design care să reflecte personalitatea și valorile companiei și am integrat diverse caracteristici și secțiuni pentru ca website-ul să fie ușor de folosit și eficient.

De asemenea, echipa noastră s-a asigurat că website-ul are un design responsive, întrucât ne aflăm într-o perioadă în care majoritatea persoanelor folosesc telefoanele mobile pentru a naviga și căuta informații pe Internet.

Suntem mândri de rezultatul final al proiectului și sperăm că website-ul construit de noi va ajuta la dezvoltarea afacerii grupului. Totodată, ne bucurăm că am construit un parteneriat solid cu STERA și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună la noi proiecte și în viitor.

Intră pe STERA și găsește cele mai potrivite soluții pentru aplicațiile tale!


 

Detalii Proiect