MVET

Din dragoste pentru prietenii noștrii necuvântători.

Clinica MVET a luat ființă din dorința este de a oferi membrului necuvântător al familiei tale, care îți înveselește zilele, dar care uneori nu te lasă să dormi nopțile, dragostea, atenția și îngrijirea corespunzătoare pentru ca acesta să fie mereu sănătos și să zburde de fericirie cât de ziua de lungă.

La fel ca și la oameni, vizitele regulate la medicul veterinar reprezintă o necesitate pentru camaradul tău patruped. Părinții de blănoși adorbaili știu cât de importantă este starea de sănătate a membrului necuvântător a familiei, iar dacă acesta este bolnăvior sau suferă, toată lumea din jurul lui e afectată.

Pentru o clinică veterinară ca MVET, un website este mai mult decât necesar, dat fiind faptul că în zilele noastre prezență în online a unei afaceri reprezintă pentru clienți o reflecție a profesionalismului și a serviciilor oferite de către aceasta.

Conștienți de acest aspect al lumii moderne, MVET a apelat la serviciile noastre de web design din dorința de a avea o prezență solidă în online, care să inspire clienților încredere și siguranță. O poveste din care ne bucurăm nespus de mult că am făcut parte, întrucât vrăjitorii noștrii digitali sunt mari iubitori de blănoși.

Astfel, am dezvoltat pentru MVET un website de prezentare de la 0 care să îndeplinească toate nevoile și obiectivele clinicii, și care totodată, să oglindească experineța, devotamentul și profesionalismul echipei de medici veterninari din cadrul acestei clinici. Site-ul este ușor de folosit, navigat și dispune de un design adecvat domeniului lor de activitate. Iar datorită customizării noastre, utilizatorii pot solicita o programare direct de pe webiste.

Dacă ești din Onești și vrei să te asiguri că blănosul tău este sănătos și fericit, o poți face acum accesând următorul link: https://mvet.cdin.ro/

Detalii Proiect

  • ClientMVET
  • Echipa
  • An2022