Ți-ai dorit de mult să îți arăți mușchii digitali și nu ai avut ocazia până acum?

Echipa noastră are nevoie de tine, abia așteptăm să facem cunoștiință!

Pentru birourile din Ploiești si Brașov, este nevoie de un Web Designer Junior care este la început de drum și are ambiția să îmblânzească dragoni alături de echipa Magic 5.
De asemenea, în biroul din Bistrița, este nevoie de un junior, dar avem nevoie și de Web Designeri mai avansați. Așa că dacă ești un Mid-level sau Senior, poți aplica pentru biroul din Bistrița.

Acestea sunt criteriile după care ne orientăm, însă dacă nu le îndeplinești, nu-i capăt de lume. Aplică și sigur vom găsi un punct comun și benefic pentru ambele părți.

Ai posibilitatea de a lucra din birou, de acasă sau hibrid, dar nu exclusiv de acasă.Te așteptăm!

Calificări basic:

Abilități de programare basic orientate pe Front-End/Back-End sau Full Stack. Cunoștiințele de Javascript, PHP, NodeJS, Angular. Dacă ești specializat pe un alt limbaj de programare, nu ezita să aplici și găsim o comunicare de workflow. Abilitatea de a întelege un proiect și a-l pune în aplicare.

Noi lucrăm foarte mult în echipă, ne place comunicarea și găsirea soluției optime împreună, așa că ne dorim ca viitorii noștri colegi să aibă această capacitate de bună comunicare.

Orasul

Ploiești, Brașov și Bistrița

Încarcă CV: