Marketing

01

Credeai că o să ai reflectoarele puse pe afacerea ta însă te-ai ales cu lumânări?

Seo

02

Fără să-ți înfigă careva url-ul în footer sau fără anunțuri la matrimoniale?

Optimizare

03

Nu doar de costuri ci și de viteză, business, imagine și alte cele.

Totul despre MARKETING

Majoritatea persoanelor folosesc termenul de "marketing" ca fiind un sinonim pentru "vânzare". Da, vânzarea face parte din procesul de marketing, însă marketingul este mult mai complex de atât. Marketingul este un termen folosit pentru toate tipurile de promovare și publicitate. 

Marketing

Online și Offline

Ce este marketing-ul?

Majoritatea persoanelor folosesc termenul de "marketing" ca fiind un sinonim pentru "vânzare". Da, vânzarea face parte din procesul de marketing, însă marketingul este mult mai complex de atât. Marketingul este un termen folosit pentru toate tipurile de promovare și publicitate.

Ce ne diferențiază pe noi față de celelalte agenții de marketing?

Venim în ajutorul tău cu un plan de marketing special conceput pentru afacerea ta. 
Noi considerăm că fiecare client în parte este unic, așa că serviciile noastre sunt întotdeauna custom, gândite special pentru business-ul tău. 
Business-ul tău este provocarea noastră! 

De ce este important marketingul pentru afacerea ta?

Marketingul este util pentru educarea clienților. Cunoști foarte bine produsele sau serviciile pe care afacerea ta le oferă, dar le cunosc și consumatorii? Pentru a cumpăra un produs, publicul tău trebuie să înțeleagă ceea ce face și cum funcționează produsul sau serviciul respectiv.

Advertising

Advertisiing, mai pe scurt, marketingul platit se rezuma la campaniile de promovare platite pe retelele de socializare si pe google. Mai scurt, venim in ajutorul tau cu Google Adds, Facebook Adds, etc. 

Social Media

Venim in ajutorul tau si pe partea de social media. Putem sa iti oferim o experienta magica in acest sens, cu postari epice zilnic pe paginile afacerii tale.

Design logo personalizat

Logo Masters

Dorești ca particularitățile „copilului”(afacerii) tău să se regăsească într-o formă vizuală 180x180 px?! 
Și nu numai! Va fi de talie internațională! 
Merită să faci cunoștință cu o nouă înfățișare pentru lucrurile la care tii! De la mic la mare, umbra dispare.

Copywriting

Cuvintele potrivite în locul potrivit!

De fiecare dată când un brand are nevoie de a comunica impecabil un subiect, apelează la formula magică, pretabilă audienței. 

De multe ori, alegerea cuvintelor potrivite reprezintă un liant sau din contră, un element de respingere pentru orice tip de comunicare. 

“Tonul face muzica”. Oferă o „linie melodică” de neegalat afacerii tale!

On Page SEO & Off Page SEO

SEO Rules the rankings!

Aplicand bunele practici ale optimizarii seo si anume tehnicile White Hat SEO, care asigura cel mai sigur mod de a-ti promova afacerea in online si fara riscuri de a fi penalizati de motoarele de cautare, site-ul tau poate ajunge in prima pagina pe Google!

Advertising

Ads, Connecting people!

Publicitatea aka. realitatea expusă în cel mai creativ mod posibil, reprezintă liantul între afacere și client. Odată cu captarea atenției, transformă o firmă într-un brand și un țel intr-un succes măsurabil. 
O reclamă bine realizată ține cont de factorii constitutivi ai societății actuale, nevoi, sentimente și dorințe comune, iar pentru ca mesajul să nu fie perisabil, se apelează la scara de valori existentă în fiecare individ. 
Magic5 are minim 2 clienți: brand-ul și consumatorul căruia se adresează. 

Social Media

Arată bine dacă este bine realizat!

Conținutul este focul iar rețelele sociale, benzina. O relație de interdependență între imaginea companiei tale, esența și mesajul care merită propagat la cât mai mulți noi sau fideli clienți, reprezintă principala motivație în viitorul actual online. 
Experiența profesioniștilor cu care Magic5 se mândrește, se ridică la rang de artă care livrează valoare măsurabilă.

Hai să comunicăm.

În scris, verbal, prin codul morse...

Disclaimer: Before you send us your contact information, you should read the Terms and Conditions and the Privacy Policy . We promise you that this data will not be stored, processed or alienated but will be used only once to contact you as a result of your request.