Marketing

01

Credeai că o să ai reflectoarele puse pe afacerea ta însă te-ai ales cu lumânări?

Seo

02

Fără să-ți înfigă careva url-ul în footer sau fără anunțuri la matrimoniale?

Optimizare

03

Nu doar de costuri ci și de viteză, business, imagine și alte cele.

Totul despre MARKETING

Majoritatea persoanelor folosesc termenul de "marketing" ca fiind un sinonim pentru "vânzare". Da, vânzarea face parte din procesul de marketing, însă marketingul este mult mai complex de atât. Marketingul este un termen folosit pentru toate tipurile de promovare și publicitate. 

Marketing

Online și Offline

Ce este marketing-ul?

Majoritatea persoanelor folosesc termenul de "marketing" ca fiind un sinonim pentru "vânzare". Da, vânzarea face parte din procesul de marketing, însă marketingul este mult mai complex de atât. Marketingul este un termen folosit pentru toate tipurile de promovare și publicitate.

Ce ne diferențiază pe noi față de celelalte agenții de marketing?

Venim în ajutorul tău cu un plan de marketing special conceput pentru afacerea ta. 
Noi considerăm că fiecare client în parte este unic, așa că serviciile noastre sunt întotdeauna custom, gândite special pentru business-ul tău. 
Business-ul tău este provocarea noastră! 

De ce este important marketingul pentru afacerea ta?

Marketingul este util pentru educarea clienților. Cunoști foarte bine produsele sau serviciile pe care afacerea ta le oferă, dar le cunosc și consumatorii? Pentru a cumpăra un produs, publicul tău trebuie să înțeleagă ceea ce face și cum funcționează produsul sau serviciul respectiv.

Advertising

Advertisiing, mai pe scurt, marketingul platit se rezuma la campaniile de promovare platite pe retelele de socializare si pe google. Mai scurt, venim in ajutorul tau cu Google Adds, Facebook Adds, etc. 

Social Media

Venim in ajutorul tau si pe partea de social media. Putem sa iti oferim o experienta magica in acest sens, cu postari epice zilnic pe paginile afacerii tale.

Design logo custom

Logo Masters

Pe langa website-urile custom pe care le dezvoltam, venim in ajutorul tau si cu design custom de logo-uri.

De ce este important logo-ul? Pentru ca este primul contact vizual cu potentialii tai clienti, mai pe scurt, este imaginea afacerii tale. 

Noi dorim ca prin logo-urile create de noi sa transmitem pasiune, sentimente si trairi! Imaginea ta este provocarea noastra, asa ca dorim ca prin logo-ul creat de noi sa definim cat mai bine imaginea afacerii tale.

Brandingul profesional este o necesitate pentru fiecare companie. O modalitate de a face acest lucru este prin crearea unui logo personalizat. Dar cum poți crea un logo atractiv fără să petreci prea mult timp pe el? Răspunsul este Magic 5, ultimul serviciu profesional de branding pentru logo-uri și branding.

Copywriting

Content is King!

Scrisul este o artă. Este ceva ce nu toată lumea poate face. Dar, este și ceva de care oamenii vor avea întotdeauna nevoie.

Redactarea este unul dintre cele mai importante lucruri de care aveți nevoie pentru ca afacerea dvs. să aibă succes și este, de asemenea, unul dintre lucrurile în care ar trebui să investiți.

Dar de ce? În primul rând, oamenii vor trebui întotdeauna să comunice între ei; redactarea îi ajută să facă acest lucru mai eficient și mai eficient. Și, în al doilea rând, redactarea ajută companiile să își comunice mesajele mult mai eficient și relevant.

Textele create trebuie să aibă un impact puternic asupra deciziei de cumpărare a unui potențial client, să fie corect scrise gramatical și să aibe doze mari de creativitate pentru a capta atenția publicului.

Sunt servicii cuprind postări de promovare și creativitate pentru social media, blog-uri, comunicate de presă, video-uri s.a.

Aceste servicii de copywriting ajută considerabil afacerea ta pentru un succes în marketing-ul online.

On Page SEO & Off Page SEO

SEO Rules the rankings!

Aplicand bunele practici ale optimizarii seo si anume tehnicile White Hat SEO, care asigura cel mai sigur mod de a-ti promova afacerea in online si fara riscuri de a fi penalizati de motoarele de cautare, site-ul tau poate ajunge in prima pagina pe Google!

Ce este SEO?

SEO este un termen referitor la „optimizarea motorului de căutare”. Este procesul întreprins pentru a regla fin site-ul dvs. pentru a crește vizibilitatea acestuia pentru relevanță în SERP (paginile cu rezultatele motorului de căutare, de exemplu, pe Bing și Google). Cu cât rangul paginilor de pe site-ul dvs. este mai mare în rezultatele căutării (adică Clasamente organice), cu atât sunt mai mari șansele de a atrage atenția utilizatorului și de a-i atrage să vă viziteze afacerea online.

Este important SEO pentru afacerea ta?

Există un răspuns destul de simplu la asta - da! SEO este acum mai vital pentru proprietarii de site-uri decât a fost vreodată!
Imaginați-vă că aveți o mașină nouă cu rezervorul aproape gol. Așa este, nu veți ajunge departe și nici nu ați putea să o arătați oricâtor persoane doriți. Același lucru este valabil și pentru un site. Puteți avea ceva frumos de prezentat, cu toate acestea, fără aplicarea celor mai bune practici SEO, site-urile sunt lipsite de vizibilitate de SERP (Rezultatele de cautare). Neavand o strategie SEO pentru website-ul vostru, asta face dificil pentru vizitatori să vă identifice site-ul și să fie conștienți de existența acestuia.
O campanie SEO eficientă poate aduce rezultate pozitive pe termen lung, îmbunătățind traficul organic către site-ul dvs. Căutarea organică și plătită a dominat traficul web de-a lungul anilor, așa că nu putem sublinia suficient valoarea SEO. Cu un accent semnificativ îndreptat spre optimizarea site-urilor, SEO va avea un rol considerabil de jucat într-un succes al site-urilor, deoarece căutarea organică continuă să crească peste celelalte traficuri de căutare.

Cât durează SEO să funcționeze?

În primele zile ale internetului, clasarea unui site web pe motoarele de căutare a fost ușoară. A fost la fel de simplu ca alegerea numelui de domeniu potrivit, crearea de conținut după efectuarea unei analize a cuvintelor cheie, și acolo a fost - clasarea pe prima pagină a Google. Aproximativ două decenii mai târziu, cu algoritmi mult îmbunătățiți și mai complecși, luând în considerare un număr mult mai mare de factori, rezultatele muncii tale durează ceva timp. Durata cursului poate varia, unii proprietari de site-uri afirmând că este de aproximativ 6 luni, în timp ce alții pot aștepta un an întreg pentru a vedea rezultatul muncii lor. Răbdarea este esențială, a nu vedea rezultate imediate nu înseamnă că ați făcut ceva greșit și că ar trebui să faceți ajustări constante la conținut, adrese URL și titluri. Strategia este așteptarea și așteptarea actualizărilor de bază ale motorului de căutare pentru a vedea rezultatele (chiar dacă minime).

Advertising

Ads, Connecting people!

Publicitatea este o parte semnificativă și influentă a lumii marketingului. Poate ajuta oamenii să înțeleagă produsele și serviciile despre care s-ar putea să nu știe. Poate crea, de asemenea, o noutate despre un produs sau serviciu nou și interesant. Publicitatea există de zeci de ani, dar nu a fost niciodată mai populară decât este astăzi în era digitală.

Social Media

Fii vizibil în rutina oamenilor

Venim in ajutorul tau si pe partea de social media. Putem sa iti oferim o experienta magica in acest sens, cu postari epice zilnic pe paginile afacerii tale. 

Social media este o parte foarte importantă a marketingului, deoarece permite specialiștilor în marketing să ajungă la clienți într-un mod mai personalizat.

Singurul dezavantaj al marketingului pe rețelele sociale este că poate crea un mijloc exclusiv de comunicare pe care nu toți oamenii sunt capabili să îl utilizeze.

Hai să comunicăm.

În scris, verbal, prin codul morse...

Disclaimer: Înainte de a ne trimite datele tale de contact, trebuie să citești Termenii și Conditiile noastre şi Politica de confidenţialitate. Îți promitem pe această cale că aceste date nu vor fi păstrate, prelucrate sau înstrăinate ci vor fi folosite o singură dată pentru a te contacta ca urmare a solicitării tale.