Avem nevoie de un Sales - Account Manager

Dacă ești pasionat de vânzări, cel mai probabil ți se potrivește acest post ție! Nu trebuie să ai experiență, doar ambiție și devotament asupra acestui obiectiv. Treaba ta este să vinzi un produs, adică unul sau mai multe dintre serviciile noastre de Web Design, App Development și Marketing.

Noi credem că oricine poate dobândi această performanță, atât timp cât știi cu ce defilezi. Hai să facem cunoștiință și facem o încercare, cu siguranță o să îți placă și vei prinde încredere încă din prima zi în aceste servicii pe care tu le vei prezenta și încheia contracte cu partenerii și clienții noștri.

De asemenea, odată ce vei reuși să obți o colaborare, vei face management pe acel proiect în ceea ce privește relația cu contractorul. Tu vei fii legătura dintre colaboratori și echipa noastră care activează în acel proiect. Tu vei lua decizia, după ce ne cunoști, căruia/cărora dintre colegi i se potrivește cel mai bine proiectul cu pricina.

Ce anume urmărim, pe scurt...

  • Capacitatea de a comunica eficient cu echipa și cu clienții.
  • Abilitatea de a prezenta la potențial maxim serviciul cerut de client.
  • Abilitatea de a lua decizii cu privire la proiecte și management-ul acestora pe tot parcursul realizării lor și disponibilitatea de a răspunde clienților după ce acestea se vor încheia pentru diverse întrebări.
  • Cunoștiințe bune în operarea PC-ului.
  • Abilitatea de a negocia și eficientiza modul de lucru al fiecărui proiect.

Orașul

Ploiești

Încarcă CV: