Ești un magician al relațiilor interumane? Căutăm un coleg pe zona de vânzări, administrare clienți și în general responsabil cu vibe-ul bun și de calitate.

Dacă ești pasionat de relatiile interumane, cel mai probabil ți se potrivește acest post ție! Nu trebuie să ai experiență, doar ambiție și devotament. Treaba ta nu este să vinzi un produs ci sa dezvolti relatii care sa creasca impreuna cu tine. Nu iti vom cere sa citesti un script, sa dai telefoane la rece sau sa te apuci sa spamezi pe retelele sociale ci iti vom da ocazia sa cauti si sa dezvolti relatii care sa fie lucrative atat pentru tine cat si pentru noi. Nu este musai sa ai habar de programare sau marketing insa ne-ar placea tare daca ai avea macar cunostinte minime despre ce anume inseamna ele.

De asemenea, odată ce vei reuși să obți o colaborare, vei face management pe acel proiect în ceea ce privește relația cu contractorul. Tu vei fii legătura dintre colaboratori și echipa noastră care activează în acel proiect. Tu vei lua decizia, după ce ne cunoști, căruia/cărora dintre colegi i se potrivește cel mai bine proiectul cu pricina. Nu-ți face griji, o să fim cu ține în fiecare pas până în momentul în care vei deveni independent.

Ce anume urmărim, pe scurt:

  • Capacitatea de a comunica eficient cu echipa, cu clienții si in general cu lumea.
  • Persuasiune si determinare.
  • Abilitatea de a lua decizii cu privire la proiecte și management-ul acestora pe tot parcursul realizării lor și disponibilitatea de a răspunde clienților după ce acestea se vor încheia pentru diverse întrebări.
  • Cunoștiințe bune în operarea PC-ului.
  • Să ai o capacitate foarte mare de adaptabilitate.

Experiența anterioară nu este un must have.

Câți bani suntem pregătiți să te plătim:

Peste medie, însă depinde exclusiv de ține să ai ce să dai la schimb de acei bani,

Orașele:

Ploiești, Brașov, Bistrița

Posturi disponibile:

Câte unul pentru fiecare oraș: 3

Încarcă CV: