Ectopic Society

Dentists wanna have fun too!

Omul este o ființă socială, iar conform piramidei lui Maslow, nevoia de a apariține unui grup face parte din ierarhia nevoilor noastre fundamentale. Este foarte important să simți că ai în jurul tău persoane care împărtășesc aceleași interese și pasiuni cu tine deoarece acest lucru te poate ajuta să evoluezi pe plan personal, profesional și să te eliberezi de stresul generat de muncă.

De aici a luat naștere ideea de afacere a celor de la Ectopic Society care și-au dorit să înființeze o comunitate destinată exclusiv medicilor stomatologi pentru a revoluționa legăturile dintre aceștia.

Iar pentru ca acest lucru să fie posibil, cei de la Ectopic Society au decis să apeleze serviciile atelierului nostru de web design pentru ca viziunea lor să devină realitate.

Echipa Magic 5 a dezvoltat pentru aceștia un website customizat, care să fie foarte simplu de utilizat și navigat. Mai mult decât atât, ne-am asigurat că site-ul web dispune de informații utile cu privire la evenimentele organziate de către Ectopic Society.

De asemenea, website-ul lor de prezentare beneficiază de un design unic, responsive și adecvat atât afacerii lor, cât și publicului lor țintă. Totodată, acesta este rapid la încărcare și dispune și de o variantă în engleză.

Dacă ești medic stomatolog și ești în căutarea unor oportunități de distracție și socializare cu totul și cu totul diferite, trebuie să accesezi următorul link: https://ectopicsociety.ro/en/home

Detalii Proiect