Atelier de Web Design Ploiesti

Magic 5 Web Design

Vrei un website? Ți-l facem noi!
Magicieni în

Web design

Vrei un website? Ți-l facem noi! Cum ar fi însă ca website-ul tău cel nou să prindă viață, să transmită pasiune, sentimente și trăiri? Ei bine, noi fix asta facem: aducem la viață proiecte online.

Imaginea ta este provocarea noastră. Știm că sună pompos, dar noi chiar credem în asta.

Atât de tare credem în acest clișeu încât am ajuns să ne dăm doctorate și teze de master în uși de interior și exterior, etichete, design vestimentar sau arta preparării mâncării.

loading...
loading...
loading...
Magie din pixeli

Web design | Credem în:

01.

Calitate

Știm că oferim calitate atât în ceea ce privește produsul final cât și în relațiile pe care le dezvoltăm. Poate nu ne iese tot timpul însă suntem cinstiți și ne asumam acest aspect

02.

Integritate

Vrem sa credem despre ceea ce facem noi ca aduce plus valoare. Asta inseamna ca nu prea facem compromisuri si nici nu coboram unde altii se scalda de dragul banilor si atat.

03.

Prețul corect

Nu ne ghidam după "scump" sau "ieftin" ci ne definim prețurile în real acord cu ceea ce oferim și livrăm. Deasemenea, credem cu tărie că diversitatea este un lucru bun.

04.

Inovație

Inovam de fiecare dată când avem ocazia. Credem că poate să existe inovație în aproape orice, mai ales în web design sau programare. Cei care ne-au ales știu deja asta.

Avem mulți prieteni care ne recomandă

Web Design | Recenzii

Inovatie, proactivitate, inventivitate. Profi 100%. Le multumesc pentru ceea ce ce fac pentru firma, pentru blogul meu, pentru relatia sincera si corecta.

O echipă de milioane, profesionalism la "cote alarmante", o plăcere să lucrezi cu așa oameni minunați! Dacă aveți nevoie de o reprezentare de excepție în online, un site special, fresh, puteți apela cu încredere! Sunt cea mai bună, mai eficientă, mai cooperativă, mai eficientă, mai profesională variantă! Recomand cu încredere!

Am colaborat cu echipa Magic 5 recent pentru realizarea completa a site-ului companiei noastre. Nu am nici un regret, iar rezultatul este exact ce ne-am dorit. Multumim pentru tot. Keep up the magic!

Niciodata nu a fost magia la un telefon distanta. Mai mult, aici e inmultita cu 5. Tot la un telefon distanta. Orice am avut in gand, orice am desenat, ei au implementat. Like magic, Magic 5!

echipa epică de web design

Magic 5

Cosmin

Lead Magician

Primul dupa numele lui

Teddy

Pixel Warlock

in an Open Relationship

Vlad

Animation Pixelator

Producator de lamai

Toata lumea vrea cifre

Noua ne plac mai mult rezultatele

Clienti

Web design sau mai mult
119

Proiecte

Design, Logo, Web Apps
178

Pixeli

Generati pe minut
5215
Parteneri in magii
Magic 5

ERS PRODUCTION

Producție Video

Video specializat și dedicat

i-Deas Digital

Campanii de Marketing

Epice, pe bani și organice

SKALE Web

Hosting de calitate

Pentru orice pretențios

Unde ne găsești

Bulevardul Independenței
Nr. 23 bis
Ploiești 100028

Telefon

0729 72 72 32

Email

hey(at)mg5(dot)ro

Disclaimer: Înainte de a ne trimite datele tale de contact, trebuie să citești Termenii și Conditiile noastre şi Politica de confidenţialitate. Îți promitem pe această cale că aceste date nu vor fi păstrate, prelucrate sau înstrăinate ci vor fi folosite o singură dată pentru a te contacta ca urmare a solicitării tale.