Magicieni in

Web design

Vrei un website? Ți-l facem noi! Cum ar fi însă ca website-ul tău cel nou să prindă viață, să transmită pasiune, sentimente și trăiri? Ei bine, noi fix asta facem: aducem la viață proiecte online.

Imaginea ta este provocarea noastră. Știm că sună pompos, dar noi chiar credem în asta.

Atât de tare credem în acest clișeu încât am ajuns să ne dăm doctorate și teze de master în uși de interior și exterior, etichete, design vestimentar sau arta preparării mâncării.

Magie din pixeli

Web design - Credem in

01

Calitate

Știm că oferim calitate atât în ceea ce privește produsul final cât și în relațiile pe care le dezvoltăm. Poate nu ne iese tot timpul însă suntem cinstiți și ne asumam acest aspect.

02

Integritate

Vrem sa credem despre ceea ce facem noi ca aduce plus valoare. Asta inseamna ca nu prea facem compromisuri si nici nu coboram unde altii se scalda de dragul banilor si atat.

03

Pretul corect

Nu ne ghidam după "scump" sau "ieftin" ci ne definim prețurile în real acord cu ceea ce oferim și livrăm. Deasemenea, credem cu tărie că diversitatea este un lucru bun.

04

Inovatie

Inovam de fiecare dată când avem ocazia. Credem că poate să existe inovație în aproape orice, mai ales în web design sau programare. Cei care ne-au ales știu deja asta.

Avem mulți prieteni care ne recomandă

Web Design - Recenzii

Inovatie, proactivitate, inventivitate.

Pizza shop client
Inovatie, proactivitate, inventivitate. Profi 100%. Le multumesc pentru ceea ce ce fac pentru firma, pentru blogul meu, pentru relatia sincera si corecta.

Profesionalism la

Paul Surugiu - Fuego
O echipă de milioane, profesionalism la "cote alarmante", o plăcere să lucrezi cu așa oameni minunați! Dacă aveți nevoie de o reprezentare de excepție în online, un site special, fresh, puteți apela cu încredere! Sunt cea mai bună, mai cooperativă, mai eficientă, mai profesională variantă! Recomand cu încredere!

Keep up the magic!

TCM Tuning client
Am colaborat cu echipa Magic 5 recent pentru realizarea completa a site-ului companiei noastre. Nu am nici un regret, iar rezultatul este exact ce ne-am dorit. Multumim pentru tot. Keep up the magic!

Like magic, Magic 5!

Sami Bumbu client
Niciodata nu a fost magia la un telefon distanta. Mai mult, aici e inmultita cu 5. Tot la un telefon distanta. Orice am avut in gand, orice am desenat, ei au implementat. Like magic, Magic 5!

Echipa epica de web design

Magic 5

Cosmin thumbnail

Cosmin

Lead Magician

Primul dupa numele lui

Teddy thumbnail

Teddy

Pixel Warlock

in an Open Relationship

Vlad thumbnail

Vlad

Animation Pixelator

Producator de lamai

Toata lumea vrea cifre

Noua ne plac mai mult rezultatele

Clienti

Web design sau mai mult

126

Proiecte

Website, Design, Logo, Web Apps

186

Pixeli

Generati pe minut

5314

Magic 5 in toata tara

Magic 5 este prezenta in

Orasele:

Poti lua legatura cu noi folosind formularul de contact. Iti garantam aceeasi calitate a experientei cu noi indifierent cu care dintre super colegii nostri iei legatura.

Ploiesti.jpg

Magic 5 - Ploiesti

Bulevardul Independentei

Nr. 23 Bis, Et. 3

100028

Brasov.jpg

Magic 5 - Brasov

Strada Lucian Blaga,

Nr.6, Et.1, Cam.5

500008

Bistrita.jpg

Magic 5 - Bistrita

Strada Imparatul Traian,

Nr. 33, Et. 1

420138

Unde ne gasesti

Ploiesti | Brasov | Bistrita

Numere de Telefon

0729 72 72 32 - Ploiesti

0752 22 50 24 - Brasov

0754 53 64 85 - Bistrita

Email

hey(at)mg5(dot)ro

Disclaimer: Înainte de a ne trimite datele tale de contact, trebuie să citești Termenii și Conditiile noastre şi Politica de confidenţialitate. Îți promitem pe această cale că aceste date nu vor fi păstrate, prelucrate sau înstrăinate ci vor fi folosite o singură dată pentru a te contacta ca urmare a solicitării tale.